Vizija

Čista voda je vredan kapital. Više od dve trećine naše tzv. "plave planete" je zaista pokrivena vodom, ali sa svega 2,5% sveže vode, koja brzo isčezava. Svega 60% svetske populacije je konstantno snabdeveno svežom pitkom vodom. Nestašice vode nisu pogodile samo države na južnoj hemisferi već i mnoge druge takođe, naročito tokom letnjih meseci. Svest o vrednosti vode je porasla svuda u svetu. Može se posvedočiti o eskalaciji cene snabdevanja pitkom vodom i cene odvođenja otpadnih voda. Ukupan zahtev za svežom vodom je takođe porastao i naši prirodni izvori neće biti u stanju da to kompenzuju na duži rok. Jasno je da se moraju razviti novi izvori vode.

U čuvenoj priči po starogrčkoj mitologiji, Bog Posejdon je želeo da nešto podari narodu u Atici. On je zabio trozubac u stenu (na kojoj Akropolj danas stoji) i odatle je potekao izvor vode za koji je rečeno da neće nikada presušiti. Ali narod, bez svesti o značaju koji je ovaj neiscrpni izvor nudio, je odbio njegov poklon!

Međutim, danas mi razumemo šta znači kada naši izvori vode presuše. To se dešava u mnogim državama sveta i stoga tragamo za izdržljivim i održivim rešenjima koje će zadovoljiti specifične potrebe potrošača.

Vizija naše kompanije je da omogući potrošačima da bolje koriste izvore kišnice i sive otpadne vode pre nego pitke vode, za potrebe domaćinstava i u komercijalnim primenama, i da se kanališe suvišne kišnica nazad u rezervoare podzemne vode u naporu da se poveća snabdevanje pitkom vodom na svetskom nivou.

Prirodna sredina

Naši proizvodi doprinose korišćenju voda na osetljiv način i u prijateljskom odnosu prema izvorima vode. Štaviše, u samoj našoj Kompaniji smo uspostavili održivi ekonomski sistem. Naravno da je zelena električna energija obavezna premisa za nas.

Inovacija

Našim proizvodima smo postavili trendove u sektoru kišnice i sive otpadne vode. Inspirisani smo prirodom u razvoju našeg patentiranog filtera PURAIN u kome je primenjen princip "hidrauličkog skoka". Naš uređaj RAINMASTER Eco je povećao energetsku efikasnost za 75% korišćenjem naše nove tehnologije pumpanja.

Kvalitet

Održavamo najviši kvalitet i standarde naših proizvoda i sistema sertifikacijama kod nezavisnih inspekcijskih autoriteta, pažljivo nadziremo naše snabdevače i naročito poštujemo procedure obezbeđenja kvaliteta naših proizvoda. Kao dokaz kvaliteta proizvoda, nudimo dvogodišnju garanciju za brojne proizvode - bez dodatnih troškova.

Ekspertsko znanje

Kao pioniri tehnologije sakupljanja kišnice, na tržištu smo još od 1993.godine. Još od početaka našeg rada, razvoj i planiranje su naši prioriteti. Tokom godina, naši kvalifikovani zaposleni su nam pružili svoje ekspertsko znanje i kompetentnost za veliki broj projekata i razvijenih proizvoda. Mi cenimo razmenu iskustava u strukovnom Udruženju (npr. Profesionalno Udruženje za sakupljanje kišnice) i našoj širokoj mreži kupaca, univerziteta i koledža, projektanata, instalatera, trgovaca i poslovnih partnera. Ova razmena od poverenja je uzajamni benefit i obezbeđuje da smo svi "na lopti" - uvek spremni da se pojavimo sa novim inovativnim idejama.

na vrh

Erde
Wassermann Poseidon

Die Möglichkeiten Trinkwasser einzusparen, haben sich in den letzten Jahren stark weiter entwickelt.

» više

Ein Regenwasserfilter, der sich durch das Wechselsprungprinzip von alleine reinigt.

» više

Das DRAINMAX Tunnel-Rigolen-System: Die einzige Kunststoff-Rigole mit spülbarem Boden.

» više

Das optimierte Hauswasserwerk zur Regenwassernutzung und Grauwassernutzung für jedes Bauvorhaben.

» više
 

Kontakt

INTEWA Serbia

54 Svetosavska street
22304 Novi Banovci

Phone:  00381 (0)62 661 944
E-Mail: info@rs.intewa.net