Najekonomičniji sistem vodosnabdevanja za porodična domaćinstva na svetu. Najbolja strana kiše

RAINMASTER Eco je Inovacija u svetu kućnih sistema vodosnabdevanja. To je potpuno automatizovana jedinica, sa operativnom i nadzornom funkcijom koja kombinuje pumpu, kontroler i ugrađenu priključnu slavinu za javnu mrežu vodosnabdevanja.

Naša nova Tehnologija se može lako instalirati u podrum, garažu ili u prizemnu pogonsku prostoriju bilo koje pojedinačne porodične kuće. Kišnica se ispumpava iz tanka preko usisnog creva i koristi se unutar objekta za ispiranje toaleta i u mašini za pranje a spolja za zalivanje travnjaka. Ukoliko je snabdevanje kišnicom ili sivom otpadnom vodom umanjeno, RAINMASTER Eco automatski prebacuje na punjenje iz javne mreže vodosnabdevanja (sertifikovano tehničko rešenje), pa se nikada ne može dogoditi da ostanete bez napajanja vodom.

RAINMASTER  Eco je podesan za uštedu energije od 75% u odnosu na uobičajene sisteme kućnog vodosnabdevanja za one Klijente koji na to svojstvo naročito obraćaju pažnju. U porodičnoj kući je uobičajeno dovoljno obezbediti protok od 10 l/min.

Klijenti sa posebnim zahtevom korišćenja kišnice za zalivanje ili tuširanje, trebalo bi da odaberu drugi model, RAINMASTER Favorit.

  • Bilder zum RM-Eco

Die Möglichkeiten Trinkwasser einzusparen, haben sich in den letzten Jahren stark weiter entwickelt.

» više

Ein Regenwasserfilter, der sich durch das Wechselsprungprinzip von alleine reinigt.

» više

Das DRAINMAX Tunnel-Rigolen-System: Die einzige Kunststoff-Rigole mit spülbarem Boden.

» više

Das optimierte Hauswasserwerk zur Regenwassernutzung und Grauwassernutzung für jedes Bauvorhaben.

» više
 

Kontakt

INTEWA Serbia

54 Svetosavska street
22304 Novi Banovci

Phone:  00381 (0)62 661 944
E-Mail: info@rs.intewa.net